Primul pick-up Mercedes: VEZI PREMIERA LIVE AICI

Primul pick-up Mercedes debutează în această seară, marcând intrarea brandului german într-un nou segment în plină ascensiune. Versiunea de serie va fi denumită X-Class.
pick-up-mercedes

Conceptul noului pick-up va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment dedicat găzduit de galeria de artă Artipelag din Stockholm, Suedia, la ora 7:30 PM, ora României (6.30 p.m. CEST, 4.30 p.m. GMT).

URMĂREȘTE PREMIERA LIVE AICI:

Adaugati comentariu