Acestea sunt schițele viitorului Renault Fluence!

2017 Renault Fluence

Iată că primele indicii despre varianta sedan a lui Renault Megane vin…din Cehia! Pe unul dintre site-urile cehești au apărut schițele viitorului Renault Fluence, în fotografii care prezintă pagini ale manualului său de utilizare.

În fapt, sunt schițele oficiale ale viitorului Renault Fluence, bazat pe hatchback-ul actualei generații Megane. Din aceste schițe se remarcă stopurile, al căror design este împrumutat de la versiunea hatchback, semn că francezii vor renunța la ideea de a transforma modelul Fluence într-unul de sine stătător. Și zona frontală este comună pentru toate derivatele gamei, astfel că sedanul va fi un alt membru al familiei Megane, ce se va alătura variantei hatchback și celei break, prezentată în primăvară.

2017 Renault Fluence

În plus, desenul exterior este asemănător cu cel al limuzinei de clasă superioară, Talisman, fapt care-l va ajuta să-și crească cifra de vânzări pe piața din România, unde sedanurile sunt preferate versiunilor hatchback. Să nu uităm că mulți constructori de mașini proiectează berline spațioase, cu portbagaj încăpător, derivate din modele hatchback, special pentru piețele precum România, unde spațiul interior și cel pentru bagaje sunt prioritare.

Dimensiunile exterioare trădează o siluetă mai agresivă și mai sportivă decât cea a generației trecute. Astfel, viitorul Fluence va fi mai lung cu 10 mm, mai lat cu 249 mm și mai scund cu 36mm decât modelul pe care-l înlocuiește. Ampatamentul a fost mărit cu 9 mm, semn că lungimea consolelor a rămas aceeași.  În plus, și tușele sunt mai clar trasate, cu muchii și suprafețe bine delimitate, ceea ce reprezintă o schimbare importantă în limbajul de design al modelului.

2017 Renault Fluence

Cehii au simulat și posibilul aspect real al lui Fluence, bazându-se pe schițe, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus.

Sursa: rnews

 

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top