BMW R 1200 GS a fost lansat oficial în România

BMW R 1200 GS este simbolul tuturor enduro-tourerelor. De 32 de ani, “GS-ul” și-a definit segmentul său și s-a dovedit a fi partenerul de încredere la orice aventură moto. BMW Motorrad a deschis un nou capitol în această poveste de succes perfecționând legenda R 1200 GS, iar acum acesta este disponibil și în țara noastră prin BMW Motorrad România.

Puternic, rafinat și cu o plajă de turație impresionantă, R 1200 GS este pus în mișcare de un nou motor cu doi cilindri opuși care livrează 125 CP (92 kW). Bazat pe un concept nou de răcire combinată cu aer și cu lichid, plus o amplasare verticală a admisiei și evacuării, motorul funcționează eficient, fiabil, și livrează un cuplu mare în orice moment. Alte îmbunătățiri, cum ar fi: noul ambreiaj în baie de ulei cu funcție antihopping, accelerația controlată electronic E-Gas, precum și modurile opționale de pilotaj fac motorul cu doi cilindri opuși soluția perfectă din inima noului R 1200 GS.

Noul R 1200 GS este pregătit pentru orice teren, datorită rigidității sporite a cadrului principal și a sistemelor Telelever și Paralever îmbunătățite pentru o precizie și mai mare a direcției în pilotajul enduro. Opționalul Dynamic ESA configurează automat suspensiile în funcție de teren și de încărcătură. GS prevede chiar și mai multe funcții cu opționalele “moduri de pilotaj”, un set de patru configurări diferite care pot fi selectate prin apăsarea unui buton.

La o primă privire, și “noul” este un veritabil GS: robust, dinamic, și plin de caracter. Suprafețele revizuite și finisajul perfect subliniază caracterul său de înaltă calitate. Noul concept de răcire a fost integrat perfect cu designul distinctiv, iar accentul vizual s-a mutat în față. Noul R 1200 GS dă acum impresia de mai mult echilibru și putere. Datorită gamei sale extinse de opțiuni, R 1200 GS este absolut unic. Cu un far inovator unic cu LED-uri, jante cu spițe, și cele trei variante de echipare, oricine poate converti acest enduro în GS-ul “lui”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top