Cora inaugurează două stații de încărcare cu curent

Iată că modelul pornit de lanțul de magazine Kaufland ia amploare. Cora a anunțat azi că a instalat două stații de încărcare în parcările a două magazine ale lanțului.

Astfel, dacă tot dați o tură prin magazin, puteți alimenta între timp și acumulatorii mașinii. Momentan numai în parcările din Lujerului, București și Brătianu din Constanța. În viitor, însă, fiecare dintre cele 11 magazine ale rețelei din România va dispune de propria stație de încărcare pentru mașinile electrice!

 

Startul a fost dat de lanțul de magazine Kaufland care, în parteneriat cu Renovatio, a deschis câteva stații de încărcare în diverse zone din țară. În curând, numărul lor va ajunge la 10, fiind situate în Arad, București, Constanța, Deva, Pitești, Sebeș, Sibiu, Timișoara și pe A2 București – Constanța.

 

Nici Cora nu se lasă mai prejos, completând această rețea cu încărcătoare aflate în orașele în care dispune de magazine: Cluj, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Bacău, Ploiești, București (3 locații) și Constanța (două locații).

Retaua de alimentare cu curent Romania Cora, Kaufland

Iată că rețeaua de încărcare cu curent din România începe să prindă formă. Mai avem mult, însă, până să ajungem la nivelul țărilor din vest. Totuși, să felicităm orice efort și să nu fim cârcotași: atâta vreme cât lucrurile se îndreaptă în direcția corectă, putem fi mulțumiți. Iar în spiritul tipic românesc, dacă nu găsiți loc la priză, nu strică să aveți o triplă în portbagaj… În plus, mă întreb: de câte ori vom găsi locurile de încărcare cu curent ocupate de mașini cu motoare termice, după moda ocupării nejustificate a locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap?

Sursa informației: Profit

Adaugati comentariu