Logan MCV Stepway și toate premierele Dacia de la Geneva

Dacia Logan MCV Stepway se alătură modelelor Sandero, Lodgy și Dokker în gama de lifestyle Stepway a constructorului argeșean. Debutul noii versiuni a avut loc astăzi, la Geneva.

Logan MCV Stepway devine o alternativă practică, sensibil mai accesibilă, la SUV-ul convențional Duster. Garda la sol a fost înălțată cu 5 cm, aspectul robust fiind subliniat de ornamentele suplimentare din plastic cu rol de protecție, aplicate în partea inferioară a barelor de protecție față și spate.

Grila a fost, de asemenea, redesenată, amintind chiar de fratele mai mare Duster, în timp ce la interior ediția Stepway a breakului Logan MCV se distinge prin tapițeria specifică și siglele cu numele modelului, embosate pe spătarele scaunelor.

dacia-logan-mcv (2)

Noua Dacia Logan MCV Stepway oferă un spațiu interior generos și un volum de încărcare pentru bagaje de 573 de litri. Portbagajul este, astfel, mai încăpător și mai modulabil decât cel al lui Duster. Abilitățile off-road, comparativ cu un Duster de bază 4×2 cu suspensie spate semirigidă sunt, de asemenea, comparabile, deși SUV-ul compact păstrează avantajul unei garde la sol mai mari.

Gama de motorizări disponibilă în compania noului Logan MCV Stepway se rezumă la două versiuni de 90 CP: micul turbo pe benzină cu trei cilindri 0.9 TCe pe benzină și binecunoscutul diesel 1,5 dCi. Modelul TCe poate fi combinat și cu noua cutie manuală robotizată cu cinci trepte. Tracțiunea va fi exclusiv față.

Alături de Logan MCV Stepway, Dacia a prezentat la Salonul de la Geneva și o nouă serie limitată, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy și Logan MCV) precum și pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcție de țară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare în nuanța cuprului.

Revenind la modelul Logan MCV, acesta este produs în două uzine ale Grupului Renault, în România, la Mioveni, respectiv în Maroc, la Tanger.

dacia-logan-mcv-stepway (1)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top