Exerciții de feminitate

În încercările disperate de a fi fiica perfectă, sora  perfectă, soția perfectă, mama perfectă, de cele mai multe ori uităm să să fim și femeia perfectă. Tindem să ne ignorăm nevoile și dorințele pentru a face fericite persoanele dragi din viața noastră. Dar oare cât de sănătos este acest lucru și până unde ar trebui să meargă el?

Trebuie să fiți conștiente că nu le puteți face pe toate și nici nu trebuie să vă simțiți vinovate pentru asta. Energia este limitată, la fel și timpul. Nu puteți trăi doar prin și pentru alte persoane, trebuie să vă regăsiți în această lume agitată.

De câte ori ați ați privit singure cerul? Hm, este o întrebare simplă, dar totuși atât de grea …

Poate că cel mai invocat pretext este lipsa timpului, însă, dacă nu aveți timp pentru voi, cine ar trebui să aibă? Toate femeile își doresc familia perfectă, iar pentru asta muncesc mult, investesc timp, energie și sentimente. Și este plăcut să aveți satisfacția muncii. Dar, ce se întâmplă cand deveniți persoana care conștientizează că și-a pierdut individualitatea?  Ce faceți când începeți să aveți regrete că nu ați avut timp și pentru voi. Timpul poate fi prieten, poate fi dușman, depinde doar de felul în care îl folosiți…

Continuarea aici

Adaugati comentariu