Formular abonament

Ne face plăcere să vă oferim revista AutoExpert.

Plecând de la nevoile cititorilor am realizat un concept unic made in Romania, îmbinând informația utilă pentru potențialul client de automobil cu articole dedicate pasionaților.

Și aici experiența echipei AutoExpert se îmbină cu avantajele globale rezultate din parteneriatul cu revista Quattroruote (una dintre cele mai cunoscute reviste mondiale, cu prezență în 18 țări importante).

Abonați-vă la revista AutoExpert și beneficiați de:

  • Un preț special – 120 lei/10 ediții (include și costul expediției prin curier)
  • Un articol promoțional pe site autoexpert.ro (aveți posibilitatea să vă faceți cunoscute compania, produsele și/sau serviciile dumneavoastră). Articolul va fi publicat în momentul demarării abonamentului
  • Menționarea dumneavoastră la secțiunea PARTENERI pe site.

Ca să facem trecerea de la pasiune la rațiune, ne bucurăm să vă prezentăm și revista FloteAuto.

Revista FloteAuto tratează problemele companiilor de la decizia de cumpărare până la cea de vânzare tratând și domeniile conexe.

FloteAuto (revistă și site) reprezintă un mediu important de informare și educare și un suport eficient de promovare, util profesioniștilor care activează în domeniile legate de sectorul flotelor auto, importatori și dealeri auto, societăți financiare (bănci, firme de leasing financiar/operațional), societăți de asigurări, rețele de service etc.

Alături de informația locală realizată de echipa FloteAuto, vă punem la dispoziție, în exclusivitate pentru România o serie de articole internaționale (teste cu măsurători efectuate în condiții reale, analize globale, interviuri cu personalități ale lumii auto mondiale etc) realizate de partenerii noștri de la revista Tutto Trasporti (una dintre cele mai prestigioase din Europa).

Pentru că știm cât de complexe sunt nevoile companiilor, dorim să venim în ajutorul dumneavoastră, punându-vă la dispoziție un instrument de lucru accesibil.

Abonați-vă la pachetul FloteAuto & AutoExpert și beneficiați de:

  • Un preț special – 220 lei (10 ediții FloteAuto + 11 ediții AutoExpert) care include și costul expediției prin curier.
  • Un articol promoțional pe unul dintre cele 2 site- uri floteauto.ro / www.autoexpert.ro (aveți posibilitatea să vă faceți cunoscute compania, produsele și/sau serviciile dumneavoastră). Articolul va fi publicat în momentul demarării abonamentului
  • Menționarea dumneavoastră la secțiunea PARTENERI, pe ambele site-uri.

Vă furnizăm mai mult decât simple reviste! Vă oferim idei, soluții, timp liber!

Contravaloarea abonamentului se poate achita prin ordin de plata Ia orice banca sau oficiu postal In contul Media Task Consult RO 03 BACX 0000000 9018 63001 deschis Ia UNICREDIT BANK sucursala Grigorescu. CIF RO 31724852.

Trimite formularul impreuna cu dovada platii (online, prin e-mail Ia office@autoexpert.ro sau prin posta catre Media Task Consult – Bd. N.Grigorescu. nr 31. BL N 21. Sc. 2. Et 1. Ap 41. sector 3, Bucuresti.

Dovada platii este obligatorie pentru validarea abonamentului

[contact-form-7 id=”37696″ title=”Talon de abonament”]