Kaufland dă verde la electrice

Toyota Prius Prime

Hai la Kaufland să facem plinul! Nu, nu pentru că rețeaua de magazine și-ar fi deschis lanț de benzinării, ci pentru că în parcările magazinelor sale vor apărea stații de încărcare cu curent electric. Așa că toți proprietarii de mașini electrice sau hibride plug-in sunt invitați să le folosească. Pentru început, gratuit.

Frumoasa poveste a început în București, la magazinul de pe str. Barbu Văcărescu. Spre sfârșitul lunii, va apărea o a doua stație în Ploiești. Iar dacă nu găsiți loc ”la pompă”, stați fără grijă: puteți încerca noaptea, pentru că stațiile au program de funcționare non-stop. Mai mult, nici nu trebuie să zăboviți o veșnicie, pentru că stațiile oferă o opțiune de încărcare rapidă. Astfel, în mai puțin de o oră, puteți pleca cu acumulatorii încărcați la minimum 80%.

2016 Toyota Prius Prime (1)

În viitor, Kaufland va inaugura și alte stații de încărcare ajungându-se la un total de 10 în toată țara. Le vom putea folosi în parcările din Arad, Constanța, Deva, Pitești, Sebeș, Sibiu, Timișoara și pentru împătimiții de soare, pe autostrada București – Constanța. Astfel, se va acoperi inteligent o rută care va uni vestul cu estul țării. Felicitări Kaufland!

Adaugati comentariu