Mașina lui Mickey Mouse a ajuns la Salonul Auto de la Londra

Mickey Mouse (1)

Disney se transformă în producător de mașini și construiește acum mașina lui Mickey Mouse. După ce i-a magnetizat pe cei mici cu personajele franșizei Cars, le face din nou program copiilor: o vizită la Salonul Auto de la Londra, acolo unde este expusă mașinuța lui Mickey.

Mijlocul de transport își va face apariția în “Mickey și piloții”, un serial de desene animate care va fi difuzat în curând pe canelele Disney Junior și DisneyLife. În episoadele care vor dura aproximativ jumătate de oră, Minnie și Mickey Mouse, Donald și Daisy, Goofy și Pluto vor urca la volanul unor mașini de curse cu două locuri și se vor lua la întrecere pe circuit. Unul dintre episoade îi va arăta pe îndrăgiții eroi rulând în viteză prin Londra, încercând să-i prindă pe hoții care au furat bijuteriile Coroanei.

Pe site-ul Miss Auto, aflați exact cât de mare este mașina lui Mickey Mouse!

Mickey Mouse (3)

Pentru a promova noua serie, Disney a plimbat mașinuța prin centrul Londrei, făcându-i pe participanții la trafic să întoarcă privirile.

Cu un aspect deloc aerodinamic, tetierele sunt în forma urechilor celebrului șoricel. Mașinuța poartă numărul 28, cu aluzie la anul 1928, în care Mickey Mouse a venit pe lume.

Mașina lui Mickey poate fi admirată zilele acestea la Salonul Auto de la Londra, în centrul expozițional Battersea Evolution, acolo unde sunt expuse alte peste 150 de modele.

Adaugati comentariu