Mercedes-AMG GT Black Series: 730 CP pentru supercarul german

Mercedes-Benz a lansat versiunea Black Series a supercarului AMG GT, o variantă cu elemente aerodinamice suplimentare și puterea mărită la 720 CP.

Față de versiunea standard a supercarului Mercedes-AMG GT, varianta Black Series vine cu modificări aerodinamice importante împrumutate de la variantele dedicate circuitului AMG GT3 și AMG GT4.

Modelul are o grilă proeminentă, capotă cu priză de aer, splitter aerodinamic ajustabil și un eleron spate cu aripa centrală ajustabilă electronic cu 20 grade. Aproape toate elementele aerodinamice sunt realizate din fibră de carbon.

Noul model Mercedes-AMG GT Black Series folosește motorul V8 bi-turbo de 4.0 litri, dar cu puterea marită la 730 CP între 6.700 și 6.900 rpm. Cuplul maxim este de 800 Nm între 2.000 și 6.000 rpm.

Transmisia este asigurată de cutia de viteze AMG Speedshift cu dublu-ambreiaj DCT cu șapte trepte. Noua model accelerază de la 0 la 100 km/oră în 3.2 secunde și de la 0 la 200 km/oră în 9 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 325 km/oră.

Modelul beneficiază de sistemul AMG Traction Control și jante de 19 inch pentru puntea față și 20 inch pentru puntea spate. Modelul rulează pe anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top