Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet: Rival pentru Dawn

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este cel mai nou membru al sub-brandului de ultra-lux creat de Mercedes pentru a concura cu Bentley și Rolls-Royce.

Cabrioletul somptuos cu patru locuri, cel mai luxos model cu acoperiș escamotabil din gama actuală Mercedes, va fi dezvăluit peste două zile la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va avea la bază modelul S-Class Cabriolet, proporțiile fiind identice, spre deosebire de limuzina Mercedes-Maybach S600 care afișează un ampatament alungit.

Apartenența la sub-brandul de ultra-lux Mercedes-Maybach va fi marcată, în mod evident, de detalii specifice de design: ornamente cromate suplimentare, logo-ul Maybach grefat la interior și exterior, tapițerie din piele de înaltă clasă și un sistem de sunet ultra-performant Burmester.

Așa cum sugerează și sigla S 650, primul cabriolet din gama Mercedes-Maybach va fi animat de un V12 de 6,0 litri, același folosit și de Mercedes-AMG S 65, cu 630 CP. Este, însă, de așteptat ca modelul Maybach să beneficieze de un plus de putere.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi produs într-o serie limitată la 300 unități, diferența de preț față de un cabriolet S-Class normal urmând să depășească cel mai probabil pragul de 30.000-40.000 euro.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top