Noul Fiat 500 vine în România în septembrie

Fiat 500 facelift - preturi Romania - AutoExpert

 

La 8 ani de la reintroducerea pe piață a lui cinquecento, Fiat duce mai departe povestea modelului și lansează Noul 500. Modelul este deja disponibil pentru precomenzi și va ajunge în showroom-urile din România în luna septembrie. Toate motorizările respectă normele de poluare Euro 6, iar prețurile încep de la 9.845 Euro + TVA.

Îndrăzneț și seducător, Noul 500 beneficiază de nu mai puțin de 1.900 detalii inovatoare, toate gândite pentru a sublinia caracterul original și pentru a rafina și mai mult stilul 500. Noile lumini de zi cu LED, noile grupuri optice posterioare, noua paletă de culori disponibile, bordul restilizat și materialele regăsite la interior fac parte din seria de modificări substanțiale aduse noului model, dar care au rămas loiale stilului 500.

Miturile veritabile nu îmbătrânesc niciodată. Ci se reînnoiesc. Așa este și 500, un icon prin definiție, care îi adaugă astăzi laturii sale fashion și pop, determinarea și seducția. Realizat la Centro Stile Fiat, Noul 500 este compact: 357 cm lungime, 163 cm lățime, 149 cm înălțime și ampatament de 230 cm. Modelul beneficiază de restilizări frontale și posterioare, ancorate în tipologia 500, și de multiple elemente împrumutate de la clasicul din anii ’50, care îi completează și mai bine identitatea.

Detaliile fac diferența: noul ornament cromat, care decorează barele de protecție, unde se găsesc noile proiectoare de ceață și lumina de marșarier; noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile și semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria – o soluție îndrăzneață și inedită, care subliniază capacitatea lui 500 de a se reînnoi mereu, fară a-și pierde spiritul.

Interiorul. O tușă de clasă și stil

Stilul îndrăzneț al elementelor exterioare se oglindește în interiorul complet înnoit, mult mai frumos, mai elegant și mai rafinat. Încă odată, 500 este pregătit să uimească. Designul planșei de bord a fost complet regândit pentru a găzdui armonios noile tehnologii. Ies în evidență elementele cromate și designul nou, mai rotunjit, al butoanelor de comandă. Însă Noul 500 nu este doar frumos, este și funcțional, și dotat cu un spațiu de depozitare nou și comod în planșa de bord, cu un nou tunel central cu port USB/AUX-IN și cu un suport de pahare mai încăpător.

Fiat 500 facelift - preturi Romania - AutoExpert (3)

Noul display digital TFT de 7″ îți permite să ții sub control toate informațiile necesare în timpul deplasării, cum ar fi kilometrajul, turometrul, datele privind temperatura sau indicatorul Gear Shift, care îți sugerează când să schimbi viteza, datele Trip Computer-ului, care îți permit să îți adaptezi stilul de condus în funcție de traseu, de consumul instantaneu, autonomie etc.

Noile materiale și țesăturile alese pentru interioarele noului 500 sosesc direct de pe podiumurile de prezentare cele mai la modă. Iată o țesătură autentică „Prințul de Wales”, cu accente de diverse culori și noua piele bordeaux cu inserții albastre și o tușă vintage, un omagiu adus culorilor anilor ’60. Pentru a garanta tot confortul pe care ți-l poți dori, scaunele au fost realizate ergonomic și concepute astfel încât să faciliteze accesul pasagerilor în partea din spate.

Disponibil în două versiuni, berlină și cabrio, Noul 500 va fi comercializat în România în 2 nivele de echipare: Pop și Lounge. Primul nivel include în standard 7 airbag-uri, Radio Uconnect de 5” cu 6 boxe, AUX-IN și porturi USB, comenzi pe volan și lumini de zi LED. În echiparea Lounge, Noul 500 se îmbogățește cu detalii sofisticate precum plafon panoramic fix, jante de aliaj pe 15”, grilă cromată, sistem infotainment Uconnect Radio LIVE de 5” cu touchscreen și volan îmbrăcat în piele, cu comenzi care permit conectarea la smartphone și accesarea aplicațiilor social media.

Fiat 500 facelift - preturi Romania - AutoExpert (2)

Motorizări

Motorizările exclusiv Euro 6 respectă mai mult ca niciodată mobilitatea sustenabilă. Sunt disponibile două propulsoare pe benzină: 0.9 TwinAir/ 85 CP și 1.2/ 69 CP. Vârful de gamă în România îl reprezintă unitatea diesel 1.3 Multijet/ 95 CP, singurul motor diesel disponibil în segmentul A.

Revoluționar și multipremiat (Engine of the Year 2013), motorul 0.9 TwinAir/ 85 CP în doi cilindri „made in Fiat”, a împins la maxim filosofia downsizing: performanțe ridicate și un mod de a conduce incredibil de plăcut și distractiv, la cele mai scăzute emisii de CO2 –  doar 90 grame pe kilometru parcurs. Configurațiile 1.2/ 69 CP și 1.3 Multijet/ 95 CP limitează emisiile la 99 grame de CO2 pe kilometru.

Prețuri

Noul Fiat 500 poate fi precomandat în România, în rețeaua de dealeri AutoItalia Group. Noul 500 va fi oferit alături de două motorizări pe benzină și una diesel, fiind singurul model cu propulsor diesel din clasa lui. Prețurile pornesc de la 9.845 Euro + TVA pentru echiparea Pop, motorizată de propulsorul 1.2 benzină de 69 CP și de la 13.062 Euro + TVA pentru motorizarea diesel, și includ o reducere de lansare de 5%. O ofertă avantajoasă de finanțare va fi disponibilă în curând la dealerii din rețeaua națională.

Fiat 500 facelift - preturi Romania - AutoExpert

Adaugati comentariu