Porsche 911 facelift, acum şi în straie Turbo şi Turbo S

Renovarea gamei Porsche 911 a ajuns la final. Astăzi, fabrica de vise din Zuffenhausen ne dezvăluie iteraţia Turbo, în straiele aceluiaşi facelift aplicat deja şi modelelor Carrera, Carrera 4 sau GTS.

Lansat la începutul lunii septembrie, Porsche 911 facelift a adus o noutate importantă pentru sportiva germană: motorizări turbo inclusiv pentru modelele entry-level. Ulterior, şi-au făcut apariţia variantele Carrera 4 şi Targa 4 facelift. Acum, a venit rândul versiunilor Turbo şi Turbo S.

La nivel estetic, ambele modele vor fi înzestrate cu o parte frontală redesenată, în centrul atenţiei stând noile lumini de zi cu tehnologie LED şi grilele de admisie noi. Stopurile tridimensionale sunt şi ele complet reproiectate, aidoma capotei motorului ce include acum un set de aerisiri verticale simetrice.

porsche-911-facelift (3)

Interiorul face, de asemenea, un pas înainte în universul multimedia cu un sistem de infotainment de ultimă generaţie cu touchscreen de 7 inch. Un aer de prospeţime aduc şi noul volan cu iz de 918 Spyder şi comenzi de selectare a modului de conducere integrate, ca parte a pachetului Sport Chrono.

porsche-911-facelift

Dar, ce ar fi un Porsche fără un arsenal pe măsura tradiţiei. 911 Turbo facelift se conformează cu un motor revizuit. Puterea unităţii boxer bi-turbo în şase cilindri creşte cu 20 CP pentru fiecare dintre cele două versiuni, cu alte cuvinte, 540 CP pentru Turbo şi 580 CP pentru Turbo S. Pragul de 100 km-h este atins în 3 secunde de 911 Turbo şi în 2,9 secunde, de Turbo S. Viteza maximă este de 320 km-h, respectiv 330 km-h. Porsche anunţă un consum mediu cu 0,6 litri mai mic decât cel înregistrat de modelul ante-facelift.

Debutul public al noului Porsche 911 Turbo facelift este programat pentru Salonul Auto de la Detroit, din ianuarie.

Adaugati comentariu