Range Rover Evoque se colorează în cinstea succesului

Range Rover Evoque Amber

Land Rover suflă în lumânări: cele peste 500.000 de exemplare de Evoque vândute îi aduc un cadou celui mai de succes model Range Rover: o ediție specială.

Până acum, seria Evoque a fost comercializată în 520.000 exemplare, ceea ce înseamnă că, din uzina de la Halewood a plecat câte un exemplar la fiecare 80 de secunde! Nu ne miră nici cele 182 de premii obținute de modelul britanic în cei 5 ani de existență.

Range Rover Evoque Amber

Firește, 5 ani în industria auto nu e chiar puțin, iar inginerii i-au tot updatat dotările pentru a-l menține tânăr. Cea mai recentă ispravă a fost echiparea cu ultima generație de sistem infotainment, numită InControl Touch Pro, care beneficiază de un touchscreen de 10.2 inci. Acesta se utilizează foarte intuitiv, cu gesturi preluate de la tablete, are ecranul de start customizabil și beneficiază de posibilitatea vizualizării străzilor, grație opțiunii ”streetview map”.

Ediția specială se va numi Ember și va avea la bază echiparea HSE Dynamic, căreia îi va adăuga o combinație de culori contrastante. Astfel, caroseria neagră va fi pusă în evidență de conturul plafonului și spoilerele vopsite în Firenze Red, fiind completată de jantele de 20 de inci, tipsurile eșapamentului, grilele radiatoarelor și blocurile optice, toate cu tentă neagră. Combinația roșu – negru continuă în interior, unde cusăturile scaunelor și ale covorașelor, precum și iluminarea ambientală adaugă sportivitate tapițeriei sobre din piele.

Ediția specială va fi disponibilă în această vară, putând fi comandată pe o perioadă limitată la 3 luni.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top