Top 10: cele mai lente mașini de pe piață

Melc

Tot felul de topuri invadează presa de când lumea și Pământul. Superlativele pe care le dezvăluie ne îmbie să admirăm sau mai mult, să cumpărăm cele mai ieftine, bune, fiabile, spațioase și rapide mașini disponibile pe piață.

Cazul de față este diferit. Opus, chiar. De ce-ar vrea cineva o mașină care să ”bată suta” în 17 secunde? Să fie datorită consumului mai mic decât la una de 10 secunde, sau e o idee preconcepută? Vom descoperi mai jos.

În plus, care-i utilitatea acestei comparații? Păi, în primul rând, dacă sunteți vitezoman, vă ajută să știți ce modele să evitați. Apoi, dacă aveți vreun asemenea exemplar, să nu-i montați eleron și jante pe 19 inci, că nu mai trage. Iar dacă mama-soacră stă în alt oraș și o vizitați des, căutați în altă parte, pentru că depășirile pe șoselele cu o bandă pe sens pot deveni cel puțin aventuroase la bordul acestor mașini.

Deci nu sunt bune de nimic? Ba chiar dimpotrivă! Sunt perfecte în zonele pentru care-au fost proiectate să ruleze. Mai mult chiar, distracția la volan este, în majoritatea cazurilor, invers proporțională cu demarajul de care sunt capabile. Iar odată ieșite de pe ”teren propriu”, niciuna dintre mașini nu va avea probleme să ruleze pe autostradă cu 130 km/h. Marea problemă e să găsească o autostradă în România anului 2016.

Fără a mai lungi vorba, iată cele mai lente mașini noi disponibile în momentul actual pe piată. (apasă 2)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top