Un clip stupid cu două RS4… la care te vei uita până la capăt

Unele lucruri nu au nevoie de explicații. Nu pentru că sunt foarte lesne de înțeles, ci pentru că odată ce le-ai văzut, e de la sine înțeles faptul că pur și simplu trebuia să existe. Acest duel între două Audi RS4 Avant e unul dintre ele.

Nu căuta să găsești un mesaj ascuns în spatele clipului, vreo strategie de comunicare sau o unealtă de marketing – nu, singura motivație din spatele clipului ăstuia este simpla și bătrâna distracție. Și gândește-te așa: dacă a fost distractiv pentru tine să stai să te uiți preț de două minute, închipuie-ți ce hlizeală a fost acolo, pe „platou”, în timpul filmărilor.

Oricât de distractiv și de non-publicitar ar fi filmulețul, acum să nu-ți închipui că Audi este totuși străin de toată povestea asta. De fapt, bonus doar pentru tine, am mai inclus un alt clip, partea a doua (sau poate prima?) în care Ben Collins – cunoscut pentru faptul că o vreme era necunoscut sub numele de Stig în cadrul emisiunii BBC TopGear – și Damien Walters – probabil cunoscut și el pentru ceva, însă din clip reiese doar că ar fi un free runner foarte bun – se întrec într-un mod asemănător. Aici, mesajul este ceva mai clar, fiind vorba despre un duel dezechilibrat: pe de o parte este omul, fragil și expus, pe de alta mașina, un Audi RS6 Avant cu toți caii lui putere și tracțiunea integrală.

Toate indiciile arată către Audi Marea Britanie ca fiind autori ai acestei mini-serii, cărora ținem să le mulțumim pentru aceste scurte momente de divertisment. Iar pentru toți cei care își fac griji pentru integritatea vopselei sau pentru munca angajaților spălătoriei auto, să stea liniștiți pentru că mașinile au fost învelite în prealabil în autocolant. Ca să nu strice trei bunătăți de mașini, au avut de ales: ori procedau așa, ori foloseau vopsea naturală pe bază de sfeclă roșie și șofran.

Vizionare plăcută:

https://www.youtube.com/watch?v=f4v-1DOG3-U

https://www.youtube.com/watch?v=lInd8GimJJc

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top