Vârf de gamă ultraperformant pentru Clasa C

Design spectaculos, transfer tehnologic din lumea motorsportului și un comportament dinamic fără cusur; toate pentru cel mai performant model al Clasei C. Este vorba de noul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series.

Potrivit celor de la AMG, divizia de performanță AMG, avem de-a face cu cel mai performant model ce poartă celebrul logo. Noul vehicul este cel mai puternic Clasa C din istorie, cu o valoare de 380 kW(517 CP), în timp ce cuplul motor maxim este de 620 Nm. Vehiculul poate atinge viteza de 100 km/h cu start de pe loc în aproximativ 4,2 secunde (potrivit primelor estimări).

Comportamentul excelent pe șosea se datorează în mare măsură și suspensiei sport AMG, sau sistemului de frânare din materiale compozite, dezvoltat special pentru acest model. Dacă toate acestea nu sunt suficiente, AMG oferă și un pachet Track, pentru a spori și mai mult performanțele de care este capabil noul model al producătorului german.

Vorbim de anvelope speciale (fabricate de Dunlop exclusiv pentru acest model, cu dimensiunile de 255/35 R19 în față și de 285/30 R19 în spate), un nou sistem de răcire pentru transmisia principală și pentru diferențialul spate, care are rolul de a controla mai eficient solicitările termice la care sunt supuse acestea în timpul exploatării intense de pe pistă, plus un pachet aerodinamic îmbunătățit, fabricat din fibră de carbon.

Componentele ultra-performante și aspectul exterior de-a dreptul spectaculos își gasesc repede echivalența și în interiorul noului model. Colorat în negru, cu mici accente de culoare roșie, interiorul a fost conceput pentru a transpune atmosfera dintr-un vehicul de competiție, păstrând în același timp o calitate ireproșabilă a fabricației și a materialelor folosite.

Două scaune sport AMG asigură un suport lateral optim, foarte important pentru momentele în care vehiculul evadează pe pistă. Materialul textil folosit la interiorul noului model a fost conceput special pentru acesta. Lipsa banchetei subliniază caracterul sportiv, de înaltă performanță a lui C 63 AMG Black Series, ajutând totodată la reducerea greutății totale. Dacă este nevoie totuși și de locuri în spate, opțional poate fi montată o banchetă cu profilare sport a locurilor.

Adaugati comentariu