Video: Drag race între un cap tractor Volvo și un Ferrari

Se pare că în zilele noastre toată lumea are ceva de demonstrat în fața unui Ferrari, mai ales că nenumărați producători de automobile super-sport aruncă din ce în ce mai des mănușa producătorului italian. Dar Volvo? Chiar și un camion Volvo?

Chiar dacă vă vine să credeți sau nu, ultima cursă de tip drag ieșită din comun, a pus față în față un cap tractor Volvo și un Ferrari 360 Spider. Bineînțeles că n-a fost vorba de orișice cap tractor banal, ci de un exemplar mai special, botezat Mean Green, care este de fapt un camion cu propulsie hibridă, conceput special pentru competițiile automobilistice.

„Bestia” este propulsată de un motor cu ardere internă, cu 16 cilindri și dublă supraalimentare, care este capabil să producă nu mai puțin de 1.900 CP. Acestora li se adaugă cei 200 CP produși de motorul electric ce intră în componența sistemului hibrid de propulsie.

Vi se mai pare ciudată acum alăturarea dintre un Ferrari și un camion Volvo? Pentru a descoperi deznodământul acestei confruntări neobișnuite vă invităm să urmăriți filmulețul de mai jos!

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/09/05/volvo-truck-takes-on-a-ferrari-in-drag-race-w-video/

Adaugati comentariu