10 ani de motocross la Ciolpani

In zece ani, circuitul de motocross de la Ciolpani a devenit una dintre cele mai cunoscute baze sportive dedicate sporturilor cu motor din Romania. Cu ocazia aniversarii, in weekendul 14 – 15 MAI, cluburile Top Cross TCS si Dual Racing Team au pregatit un adevarat spectacol pe doua roti.

Cel putin trei curse pe an. Etape in Campionatele Mondiale si Europene de Motocross. Evenimente off-road pe patru roti.Calificativul „Excellent Events” primit din partea Federatiei Internationale de Motociclism(FIM) la evenimentele internationale. Aceasta ar fi, foarte pe scurt, cartea de vizita a celui mai spectaculos circuit de motocross din Romania infiintat in 2001.

Pentru a sarbatori 10 ani de la constructia circuitului de la Ciolpani, cluburile Top Cross TCS si Dual Racing au pregatit, in weekendul 14 – 15 mai, un adevarat spectacol pe doua roti. Sambata, 14 mai, actiunea pe circuit va incepe de la ora 10:30 cu antrenamentele pentru etapa a 3-a din Campionatul National de Endurocross, startul fiind programat pentru ora 12:00. 

Dupa cursa, incepand cu ora 18:30, vor urma o serie de evenimente speciale pentru a marca cei 10 ani ai circuitului, evenimente care vor incheia cu un concert Tara si Liviu Hodor. „Nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut cei zece ani. Sunt insa foarte multumit cand revad tot ceea ce am realizat aici. Putem considera cei zece ani care au trecut doar ca un inceput pentru ceea ce va urma”, a spus Adrian Raduta, reprezentatul clublui Top Cross TCS.

Ziua de duminica, 15 mai, va fi plina de evenimente pe doua roti. Incepand cu ora 11:00 pilotii de motocross din Romania vor face spectacol pe cel mai spectaculos circuit din Romania. „Cursele de motocross au fost intotdeauna cele mai apreciate, inclusiv de Federatia Internationala de Motociclism (FIM). 

Ziua de duminica este dedicata in pilotilor de motocross, enduro, quad si atv, care vor face spectacol pe circuit. Am pregatit doua zile pline de evenimente pe doua roti si sper sa vina cat mai multi fani pe circuit in acest weekend”, a spus Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing Team. Intrarea spectatorilor in weekend-ul 14 – 15 mai pe circuitul de la Ciolpani este libera.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top