10 destinații romantice din întreaga lume

Iată care sunt aceste 10 destinații:

Santorini, Grecia

Farmecul lumii vechi din Grecia atrage turiști din întreaga lume. La fel face și Santorini, o insulă din Grecia, vestită pentru apusurile de soare uimitoare și apele de azur, dar și alte locuri care te copleșesc, case de cicladice albe, biserici cu cupole albastre impresionante, străzi liniștite și un orizont care își schimbă culoarea. O insulă grecească spectaculoasă, Santorini are tot ce trebuie pentru o destinație romantică.

Paris, Franța

Parisul este într-adevăr orașul iubirii. Arhitectura, străzile pietruite și ambianța romantică, face ca o vizită în acest oraș să devină ca mersul pe jos într-o pictură. Admirarea apusului de soarel de pe malurile Senei sau urcarea în Turnul Eiffel pentru cele mai frumoase priveliști deasupra orașului.

Bali, Indonezia

Plaje curate cu nisip alb, munți spectaculoși, câmpuri de orez care au culoarea de smarald verde și temple uimitoare, Bali este cel mai feeric oraș. Exporarea locurilor pitorești ale acestei insule, îți vor oferi multe experiențe romantice. Bali se află în fruntea listei de destinații romantice din Orient.

Sevilla, Spania

Cu ușurință unul dintre cele mai frumoase orașe din Spania, Sevilla debordează romantismul, eleganța și farmecul. O plimbare în vechi oraș din Sevilla, explorarea restaurantelor ascunse în labirintul de străzi pietruite sau luarea cinei la lumina lumânărilor pe marginea apei râului, acest oraș te va copleși cu multe experiențe romantice de neuitat.

Citeste in continuare

Adaugati comentariu