10 stații de încărcare Enel X vor fi instalate în benzinării OMV și Petrom

Enel X (2)

Enel X își va mări rețeaua pentru încărcarea mașinilor electrice cu 10 noi stații rapide amplasate în benzinării OMV și Petrom din estul, centrul și vestul țării.

Enel X își continuă dezvoltarea rețelei de stații de încărcare pentru mașini electrice și anunță 10 noi puncte de încărcare ce vor fi amplasate în benzinării OMV și Petrom. Toate stațiile noi vor avea o putere de încărcare de 50 kW.

Stațiile de reîncărcare rapidă vor fi instalate în stații de carburanți din rețeaua OMV și Petrom, acoperind o distanță de aproximativ 380 de kilometri pe drumurile principale din România, urmând a conecta orașe din estul, centrul și vestul țării.

Enel X nu a dat detalii despre locația exactă a stațiilor OMV și Petrom ce vor primii stații de încărcarcare limitându-se la a spune că acestea vor acoperi estul, centrul și vestul țării.

Cu o lună în urmă, Enel X a anunțat instalarea a 34 de puncte de încărcare în București și împrejurimi. În total, Enel X și-a propus să instaleze circa 2.500 de puncte de încărcare în România până în anul 2023. Accesul la stațiile de încărcare Enel X se face prin intermediul aplicației Juice Pass iar prețurile sunt de 1.29 lei/ kWh la stații AC și 1.79 lei/kWh la stațiile rapide DC.

Via Enel X

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top