18 unități BMW i8 Roadster au fost livrate toate odată

BMW i8 Roadster

Livrarea mașinilor se face mereu la fel: se încarcă vehiculele în camioane, trenuri, vapoare sau avioane și se livrează unor reprezentanțe. Clienții vin nerăbdători să-și ia mașina acasă. Dar primele BMW i8 Roadster s-au livrat într-un mod special.

Primii clienți care au comandat roadster-ul de la BMW au fost invitați la sediul din Munchen pentru a-și prelua mașina. Toți erau deja membri ai clublui BMW i8, proprietari de modele coupe.

BMW i8 Roadster

Optsprezece mașini First Edition au plecat acasă cu noii lor proprietari, fiecare purtând un număr, pentru ca să fie ușor de identificat ca primele unități livrate, ceea ce le califică pentru a face parte din colecții speciale la un moment dat.

Ediția specială BMW i8 Roadster vine cu butoane ceramice, interior cu finisaje din carbon mat, cea mai recentă versiune a sistemului de sunet Harman Kardon și logo-urile i8 proiectate în zona pedalierului la deschiderea portierelor.

Șeful Departamentului de Vânzări a efectuat livrarea la BMW Welt din Munchen, alături de designer-ul roadster-ului și de managerii de proiect.

BMW i8 Roadster

Membrii clubului BMW i8 care au intrat în posesia noilor automobile au bătut drumul din alte orașe din Germania, dar și din Elveția, Belgia și chiar Singapore. După ce au făcut un tur al centrului bavarez, aceștia au urcat la volanul decapotabilelor plug-in hybrid și s-au îndreptat în convoi spre Lacul Como, acolo unde se desfășoară, zilele acestea, Concursul Eleganței de la Villa d’Este.

Adaugati comentariu