2 ani de ANSON’S ȋn România

ANSON'S AutoExpert.ro

ANSON’S, magazinul dedicat exclusiv bărbaţilor din Sun Plaza este tot ceea ce un domn şi-ar putea dori la o sesiune de cumpărături.

Colectiile de sezon de la branduri internaţionale precum Boss Black, Tommy Hilfiger, Joop, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, Karl şi Armani Exchange, ȋmpreună cu branduri exclusive precum Mc Neal, Montego Men şi Christian Berg de-abia aşteaptă să fie descoperite.

ANSON’S a luat nastere în 1989, iar de atunci 20 de magazine în Germania și 4 magazine în CEE – România, Croația și 2 ȋn Republica Cehă au transformat brandul într-unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania.

ANSON'S AutoExpert.ro

Compania de modă ANSON’S se concentrează pe moda masculine şi ȋncă de la ȋnfiinţarea sa evoluat într-unul dintre cei mai mari specialişti în domeniul vestimentar masculin din Germania. Anson’s reuneşte etichete internaţionale de designer, mărci actuale în tendinţe şi branduri proprii exclusive în 20 magazine până în prezent. Anson’s este un retailer multi-marcă, fiind un simbol pentru conştientizarea stilului şi calității, pentru vestimentaţia clasică şi tendinţe actuale. Aici, bărbatul în pas cu moda are posibilitatea de a-şi găsi stilul vestimentar personal şi de a-l pune în evidenţă.

De la proiectare la producția și distribuția mărcilor exclusive, grupul de companii combină totul sub un singur acoperiș. Indiferent dacă sunteți interesat de ceva la modă sau clasic – selecția mărcilor exclusive este ceea ce completează gama de produse la ANSON’S.

Arhitectura modernă și finisajele de înaltă calitate ale noii case ANSON’S din București sunt realizate cu atenție pentru a oferi clienților săi o experiență unică la cumpărături. Zona comercială de 1.506 m² și modul special de prezentare a produselor sunt menite să construiască o atmosferă foarte personală și confortabilă, în timp ce sfaturile competente și serviciile excelente fac din orice vizită la ANSON’S o experiență în sine.

Clienţii români apreciază acest concept modern, luminos și spațios, cabinele de probă aparte, ȋntr-un mediu relaxat, diferit de contextul unui magazin obişnuit, de aceea cei care au vizitat o dată ANSON`S ȋn cele mai multe cazuri revin.

Opţiunile pe care le regăseşti aici răspund celor mai exigente gusturi ȋn materie de fashion şi directii ale propriului stil: sport, casual, smart casual, business, elegant şi ceremonial. Outfit-urile propuse te vor inspira imediat, ȋn timp ce beneficiezi de consultanţă competentă ȋntr-un mediu relaxat, diferit de contextul unui magazin obişnuit.

Domnilor, sunteţi aşteptaţi ȋntr-un uimitor magazin multibrand, potrivit oricărui stil şi fel de a fi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top