2 ani de Forza Rossa

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari în România, a sărbătorit pe 22 mai 2010 doi ani de activitate. Cu această ocazie compania a lansat modelul Ferrari 458 Italia, la bordul căruia pilotul Giancarlo Fisichella a făcut demonstraţii spectaculoase pentru publicul din România.

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari în România, a sărbătorit pe  22 mai 2010 doi ani de activitate. Cu această ocazie compania a lansat modelul Ferrari 458 Italia, la bordul căruia pilotul Giancarlo Fisichella a făcut demonstraţii spectaculoase pentru publicul din România. 

Forza Rossa a devenit reprezentatul general Ferrari în România în aprilie 2007 şi a inaugurat primul show-room dedicat exclusiv celebrului brand în mai 2008. Compania a reuşit să aducă brandul Ferrari tot mai aproape de românii care admiră performanţa. 67 de maşini vândute în numai doi ani, dintre care 21 de cereri pe listele de aşteptare şi mii de articole cumpărate din Ferrari Store arată că pasiunea pentru căluţul italian devine un stil de viaţă cu adevărat aspiraţional. 

“Ferrari nu e doar un nume al unei companii de maşini. E un univers în care am reuşit să aducem români din toate zonele sociale. De la volanul unui Ferrari la o simplă şapcă sau o machetă, clienţii nostri au un lucru în comun: vor să trăiască experienţa brandului şi valorile sale.”, Ion Bazac, preşedinte Forza Rossa.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top