2 Avensis vegheză autostrada A2

Toyota România a încredințaț Inspectoratului General al Poliției Române, 2 Toyota Avensis, pentru a deservi echipajele aflate în misune pe Autostrada Soarelui.

Toyota România împreună cu Inspectoratul General al Poliției Române desfășoară un parteneriat privind siguranța traficului rutier pe autostrada A2. Această colaborare are loc pe durata verii, Toyota România punând la dispoziția secției de Poliție Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, două modele Avensis. 

Toyota Avensis este nava amiral a gamei europene a mărcii, produsă în Marea Britanie. Cele două limuzine, cu echipări de vârf pentru modelul Avensis, au motorizări diesel de 2.2 D-CAT 177 CP, respectiv 2.2 D-4D 150 CP. Acestea beneficiază de revoluționara tehnologie Toyota Optimal Drive, care asigură un consum redus de combustibil, emisii scăzute de CO2, fără a face compromisuri în ceea ce privește puterea motorului și performanțele sale. 

Reprezentantul Inspectoratului General al Poliției Române, Direcția Rutieră, domnul comisar șef Cristian Călin a declarat: “Această colaborare nu poate decât să ne bucure. Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intens în perioada de vară, iar noi facem eforturi considerabile pentru a asigura un trafic civilizat și sigur.”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top