200.000 de mașini Volvo diesel rechemate în service. Ce se întâmplă dacă nu se duc?

Volvo XC90 - SUV-uri premium cu 7 locuri

Aproximativ 200.000 de mașini Volvo diesel sunt vizate de un recall. Constructorul suedez vrea să remedieze o defecțiune care poate produce scurgerea carburantului în compartimentul motor.

Inginerii suedezi au descoperit că există apariției unor crăpături la furtunul de alimentare, care pot determina scurgerea carburantului în compartimentul motor. Nu a fost semnalat încă, niciun astfel de caz la modelele vizate. Astfel, decizia companiei deținute de chinezii de la Geely, de a rechema mașinile în service,e este o măsură preventivă.

Citește și:

Volvo V40 dispare din gamă. Cu ce va fi înlocuit?

Constructorula din Goteborg va înlocui furtunul de alimentare cu motorină fără niciun cost pentru 219.000 de mașini. Modelele vizate de campania de rechemare în service sunt V40, S60, V60 și versiunile lor Cross Country, dar și modelele V70, XC70, XC60 și XC90, care au fost produse în 2015 și 2016.

Citește și:

Test comparativ: BMW X3, Mercedes-Benz GLC și Volvo XC60

Proprietarii modelelor în cauză au fost deja anunțați și rugați să facă o programare la service. Cei mai mulți dintre aceștia sunt posesori de Volvo diesel din Suedia (37.000 de unități), în Marea Britanie și în Germania.

Adaugati comentariu