Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet: Cel mai luxos cabrio german

Salonul Auto de la Los Angeles a fost cucerit de noul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, cea mai somptuoasă versiune a modelului S-Class Cabrio. PRIMELE DETALII ȘI IMAGINI OFICIALE.

Noul Maybach este propulsat de un motor V12 biturbo de 6.0 litri, capabil să dezvolte 630 CP. Puterea este transmisă către puntea din spate prin intermediul transmisiei 7G-TRONIC. Suspensia AIRMATIC cu sistem de amortizare variabil oferă o senzație unică de confort la rulare.

Povestea nu se încheie, evident, cu putere brută. Mașina are bare diferite, detalii cromate suplimentare, jante speciale de 20 de ichi și LED-uri care proiectează emblema Maybach pe asfalt la deschiderea portierei. Interiorul poate fi descris ca o poezie de piele, lemn și alte materiale exclusiviste. Logo-urile Maybach nu pot fi uitate și se regăsesc, practic, peste tot, de la scaune și până la pragurile ușilor.

maybach (4)

Fiecare Mercedes-Maybach Cabriolet este livrat în compania unui pachet special. Acesta include un breloc din aceeași piele nappa care este folosită la interiorul vehiculului, care prezintă emblema Maybach, literele “1 din 300” și un certificat semnat de președintele Daimler, Dr. Dieter Zetsche.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet aduce cu el și un set de genți de călătorie, care include două valize de mari dimensiuni, dar și două genți de lifestyle, toate realizate din pielea folosită și la interior.

Primul Maybach cabrio din istorie va ajunge în showroom-uri în primăvara lui 2017. Doar 300 de unități vor fi comercializate, disponibile pentru suma de 300.000 de euro.

maybach (6)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top