30.000 de copii au vizitat gratuit galeria Țiriac Collection

Țiriac Collection și-a deschis porțile în mod gratuit pentru aproximativ 30.000 de preșcolari, elevi și studenți prin proiectul educațional început în anul 2016.

Scopul proiectului Țiriac Collection este acela de a introduce copiii în universul automobilistic pentru a le cultiva pasiunea și interesul pentru istoria și evoluția domeniului auto.

Grupurile organizate de copii și studenți au posibilitatea de a vizita gratuit galeria pe toată perioada anului, de luni până joi, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în baza unei programări prealabile solicitate prin email către adresa office@tiriaccollection.ro. Experiența gratuită include tururi dedicate ale colecției, realizate de ghizii galeriei, care prezintă detalii inedite despre modelele auto și moto de referință în domeniu, incluse în colecția domnului Ion Țiriac.

30.000 de copii au vizitat gratuit galeria Țiriac Collection

Țiriac Collection asigură transportul gratuit cu autocarul propriu pentru grupurile de elevi din București și județul Ilfov.

Acțiunea reprezintă un demers educațional, demarat la inițiativa lui Ion Țiriac, cu scopul de a consolida cunoștințele copiilor și tinerilor cu privire la istoria auto, dezvăluind taine și pasiuni în domeniu ale unor personalități internaționale celebre. Tururile sunt organizate prin intermediul unităților de învățământ preșcolare, școlare și universitare și a entităților particulare furnizoare de servicii educaționale.

Galeria Țiriac Collection prezintă peste 170 de modele importante pentru industria auto, produse de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv modele care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante, ce evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Colecția este localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289 și este deschisă publicului larg în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și poate fi vizitată în intervalul orar 10:00-19:00.

Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor informații în limba română și în limba engleză.

Via Țiriac Collection

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top