Volvo Excellence interior concept – luxul suprem în interpretare suedeză

Volvo S90 Excellence Interior Concept

Volvo a prezentat la Salonul Auto de la Beijing un interior inspirat de cel al navei-amiral S90, și care în viitor ar putea deveni realitate pe versiunea de lux a pachebotului suedez.

Interiorul prezentat de suedezi ne ajută să ne facem o idee despre cum va arăta habitaclul ediției S90 Excellence. El a fost proiectat pornind de la locurile din spate, care beneficiază de confort suprem. Astfel, panoul de control amovibil oferă pasagerilor posibilitatea de a controla și regla temperatura paharelor, parametrii sistemului de sunet, funcția de masaj și ecranul multimedia de dimensiuni generoase. Și cum luxul nu e complet până când nu e însoțit de două pahare, în spatele cotierei se află un frigider dotat cu pahare din cristal, create manual de suedezii de la Orrefors.

Volvo S90 Excellence Interior Concept

Scaunul pasagerului din față este scos, pentru a aduce un plus de spațiu și a face loc echipamentului suplimentar de lux. Pasagerii au 3 opțiuni de ambient: birou mobil, beneficiind de o măsuță rabatabilă și display supradimensionat, sală de concerte, asistată de sistemul de sunet performant și conectarea la Netflix și cameră de relaxare, unde spătarul banchetei se înclină, paharele reci părăsesc frigiderul, iar suportul încălzit pentru picioare îmbie la destindere.

”Noi procedăm altfel la Volvo – întotdeauna am făcut-o. Stilul nostru special de a aborda designul interior are drept scop să ofere o atmosferă luxoasă și calmă. Arta designului scandinav este dedicată complet amlplificării experienței de viață…la asta ne pricepem cel mai bine”, a declarat Thomas Ingenlath, vicepreședinte la divizia de design.

Adaugati comentariu