Honda WR-V este cel mai nou crossover de clasă mică

Honda WR-V este numele noului crossover de clasă mică al casei nipone. Mai mic decât HR-V, acesta este destinat exclusiv piețelor din America de Sud.

WR-V va co-exista cu HR-V în gama Honda, ambele modele fiind construite pe platforma modelului convențional de segment B, Jazz.

Dacă HR-V afișează un design diferit, acompaniat de proporții ceva mai generoase, comparativ cu Jazz, WR-V ne trimite cu gândul la un Jazz supra-înălțat, cu gardă la sol mărită și protecții suplimentare din plastic pentru pasajele roților, praguri și barele de protecție. Grila și blocurile optice au fost, de asemenea, complet redesenate.

Un singur motor va fi oferit alături de noua Honda WR-V, un propulsor aspirat de 1,5 litri, alimentat cu benzină sau etanol și cuplat la o transmisie CVT. Tracțiunea față va fi unica opțiune, un sistem 4×4 nefiind disponibil nici opțional.

WR-V, un acronim pentru Winsome Runabout Vehicle, a fost dezvoltat integral de ramura braziliană a mărcii Honda și, cel mai probabil, nu va fi niciodată și pe piețele tradiționale din Europa sau Japonia.

În Brazilia, Honda WR-V va fi poziționată ca un rival direct pentru modele low-cost, precum Dacia Duster sau Ford EcoSport.

wr-v

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top