5 accesorii auto care n-ar trebui să lipsească din mașina ta

accesorii auto

Piața de piese de schimb și accesorii auto a demonstrat întotdeauna că se poate moderniza o mașină chiar și dincolo de echipamentele și dotările din fabrică și este, de fapt, o idee perfectă pentru a moderniza mașinile mai vechi care, fie din cauza uzurii timpului, fie pentru că au devenit depășite din punct de vedere tehnologic, au nevoie de un mic upgrade.

Cum ne putem îmbunătăți mașina? Ei bine, în multe privințe, mai ales dacă are deja câțiva ani vechime, deoarece aceste accesorii vă pot permite să adăugați la mașină lucruri noi pe care nu le aveați la momentul respectiv. Partea tehnologică ar putea fi cea mai evidentă și este foarte posibil ca în acest caz să ai nevoie de un navigator GPS bun sau de un dispozitiv care să arate conectivitatea Bluetooth de ultimă generație, chiar dacă nimic din toate acestea nu te interesează, pentru că, cu toate că folosești deja propriul telefon mobil, cu siguranță vei fi interesat să ai un suport esențial pentru telefonul mobil pentru a-l avea mereu fixat într-un singur loc și a-l folosi pe post de navigator sau pur și simplu pentru a evita distragerile la volan.

Ai o mașină electrică sau plug-in hybrid? Îi puteți îmbunătăți timpul de încărcare cu un cablu de categorie superioară care acceptă o putere de încărcare mai mare.

Accesorii auto care n-ar trebui să lipsească din mașina ta

Dar o mașină poate fi modernizată nu numai din punct de vedere tehnologic, ci și estetic, fie cu huse pentru scaune sau volan, fie cu noi schimbătoare de viteză și, bineînțeles, cu noi jante sau piese aerodinamice sau pentru a proteja caroseria, puteți chiar să-i conferiți un plus de sportivitate cu un pic de stil din fibră de carbon. Iar dacă ceea ce are nevoie mașina noastră este un pic de curățare și restaurare, există și produse perfecte pentru a avea grijă atât de caroserie, cât și de interior, pentru a o face să arate la fel de bine ca în prima zi.

Cu toate acestea, există multe alte accesorii auto care vă permit, de asemenea, să vă extindeți posibilitățile la nivel practic, fie că este vorba de organizatoare pentru portbagaj, compresoare pentru a menține anvelopele mereu la presiunea ideală sau tetiere pentru a îmbunătăți confortul.

Până una-alta, iată câteva accesorii auto care n-ar trebui să lipsească din mașina dvs:

  1. Încărcător USB 3.0 pentru mașină

Primul lucru din listă: un adaptor USB cu încărcare rapidă. Acesta transformă priza de brichetă din mașină, devenită acum învechită, într-o priză pentru încărcarea a până la trei telefoane mobile. În timp ce multe mașini sunt dotate în mod implicit cu o priză USB, acestea se încarcă prea încet, așa că achiziționarea unuia dintre aceste încărcătoare vă va scăpa de probleme.

  1. GPS Car Tracker

Dacă vă place să aveți mașina sub control în orice moment sau dacă sunteți unul dintre cei care uită unde a parcat, fiți atenți la ceea ce vă vom spune. Unul dintre cele mai bune accesorii pentru mașină în acest sens este un localizator GPS, existând modele care nu necesită instalare și care ne permit să știm în orice moment locația vehiculului nostru.

  1. Suport pentru telefon

Folosirea telefonului mobil în timp ce conduceți, pe lângă faptul că este ilegală, reprezintă o pacoste și un pericol. Uneori nu găsim un loc unde să lăsăm telefonul în timp ce conducem. Pentru a rezolva această problemă și alte probleme comune, cum ar fi consultarea indicațiilor GPS, vă sugerăm să aruncați o privire la un suport pentru telefon.

Este unul dintre cele mai bune accesorii auto de acest tip și care, pe lângă faptul că ține ferm telefonul în orice poziție, poate fi instalat pe parbriz, în fanta de ventilație, în fanta CD sau în bord prin diferite metode.

  1. Frigider pentru mașină

Un mini-frigider pentru mașină? Da! Și nu, nu ne referim la răcitorul albastru pentru plajă, ci la un frigider care chiar răcește. Unul dintre cele mai bune accesorii auto pentru vară și chiar și pentru iarnă, deoarece este capabil chiar să țină cald interiorul mașinii.

  1. Parasolare

Aceste dispozitive de protecție a ferestrelor sunt ca nilște jaluzele sau ca niște umbrele de soare. Acestea funcționează ca un capac peste ferestre și protejează de soare și de lumină și țin la distanță ochii curioși, dar pot fi sunt suficient de confortabile pentru a vedea din interior spre exterior.

Adaugati comentariu