5 ani garanţie pentru Mazda

Mazda oferă clienților săi, posibilitatea de a opta pentru mărirea perioadei de garanție până la 5 ani, în limita a 150 000 de km parcurși, pentru orice model al său.

Începând cu 10 aprilie, clienţii Mazda pot beneficia de garanţie extinsă pentru orice model nou sau aflat în perioada de garanţie. Posesorii pot opta contra cost pentru extinderea garanţiei de trei ani cu o perioadă suplimentară de doi ani. Totodată, până la 30 iunie, celor care vor achiziţiona cel mai vândut model al constructorului – Mazda3, compania le oferă gratuit prelungirea garanţiei la 5 ani, în limita a 150.000 de km.  

„Garanţia extinsă la 5 ani reprezintă o reconfirmare a fiabilităţii Mazda. Estimăm că peste 30% dintre cei care işi vor cumpăra un model nou Mazda vor opta pentru postgaranţie”, a declarat Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda. 

Garanţia extinsă Mazda acoperă o gamă largă de componente cum sunt: motorul, cutia de viteze, sistemele de direcţie, frânare, electric, răcire sau instalaţia de climatizare şi acoperă integral costurile pentru manopera aferentă.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top