5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta

orașe destinații turism

Chiar dacă ai fost în concediu, nu trebuie să te gândeşti că mai este mult până la anul. O escapadă de câteva zile nu îţi vor face rău. Iar dacă ai fost deja în marile capitale ale Europei, îţi propunem oraşe secundare, pline de farmec. CasoTeca îţi recomandă 5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta.

5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta

Bruges, Belgia

Localitate Bruges din Belgia, aflată la o oră distanţă de mers cu trenul de Bruxelles, este unul dintre orașele medievale cel mai bine conservate din Europa. Bruges este romantic și frumos, cu canale şi case cu frontoane. Bruges are o mulţime de muzee, restaurante bune, baruri, cafenele, dar și magazine de ciocolată tentante. Se pare că aici sunt 47 de fabricanții de ciocolată.

Veneţia, Italia

Veneția, Italia, nu își pierde niciodată capacitatea de a fermeca. Vara aduce cu ea milioane de turişti pe străzile micului oraş. Iar vizitatorii au şi motive: Veneţia este un oraş rafinat, care pare a fi în mod miraculos construit pe apă. Bisericile și muzee din Veneția oferă o imagine completă asupra gloriei antice, dar există și o scenă vibrantă de artă contemporană. Veneția este un loc unic, magic 365 de zile pe an. Iar toamna este un momentul bun pentru o excursie la Veneţia, atunci când puhoaiele de turişti se mai răresc.

Adaugati comentariu