5 stele pentru noul C4

Noua creație a celor de la Citroen, C4, a obținut în cadrul testelor efectuate de organismul de specialitate EuroNCAP, un punctaj de 97 de procente, Acesta se traduce prin 5 stele pentru modelul francez.

Noul Citroen C4 a obținut cinci stele EuroNCAP în cadrul testelor de siguranță. Cu un punctaj de 97% în ceea ce privește sistemele de asistență, acesta devine cel mai bun rezultat pentru un sedan compact. Noul Citroen C4 are un comportament rutier echilibrat, la care își aduc contribuția sistemele de asistență la codus prezente în echiparea standard, cum ar fi sistemul de distribuţie electronică a forței de frânare, asistenţa la frânarea de urgenţă şi sistemul de control inteligent al tracțiunii, asociat ESP-ului. Pe lângă comportamentul rutier, siguranța la bord face parte dintre numeroasele atuuri ale noului C4, modelul propunând 6 airbag-uri în echiparea standard. 

Noul C4 își depășește concurenții oferind noi sisteme inovatoare și inteligente, care asigură siguranță deplină pasagerilor: sistemul cu ultra-sunete de monitorizare a unghiului mort; cruise control – limitator de viteză programabil (conducătorul auto poate memora până la 5 viteze de referință şi le poate utiliza cu uşurinţă când limitările de viteză se succedă pe parcursul traseului său); noul sistem innovator Citroen eTouch, care asigură o localizare precisă și o intervenție rapidă în cazul unui incident, sau atunci când sunteți victima sau martorul unui accident.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top