Salonul Auto – Moto 2017 reproduce pentru tine atmosfera incendiară Fast&Furious

Evenimentul debutează miercuri, 3 mai, cu zona expozițională dedicată automobilelor, motocicletelor, tehnologiilor noi, trotinetelor electrice, precum și accesoriilor specifice industriei auto din România.

OFERTE SPECIALE pe perioada Salonului:

Mercedes, BMW, Honda, Toyota, Jaguar, Jeep, Land Rover, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Mazda, Citroen, Kia, Isuzu, Skoda, Seat.

Toți dealerii și concesionarii prezenți la Salonul Auto-Moto vin cu cele mai importante OFERTE și REDUCERI pentru tine și trebuie să știi că doar la acest eveniment ai șansa să profiți de acestea în timpul anului 2017 – nu vei mai avea șansa să te întâlnești cu astfel de oferte până la finele anului.

În plus, în timpul săptămânii prețul unui bilet este de 15 lei și ai șansa să analizezi în liniște toate ofertele, așa că dacă ai în plan să îți achiziționezi o mașină acum e momentul să vii de oriunde din țară – cu atât mai mult din București.

Pentru zilele de sâmbătă, 6 mai, și duminică, 7 mai, Piața Constituției și toată  zona centrală va avea traficul auto restricționat, dar devine oficial a voastră, a tuturor celor care veniți din București și din întreaga țară și vă doriți 2 zile de week-end plin de adrenalină și distracție.SAM

In prețul unui bilet de acces primești următoarele beneficii:

 1. MICI ȘI BERE DIN PARTEA CASEI, pe baza voucherului pe care îl vei primi chiar la intrarea în Salon;
 2. Parcare gratuită pe Bulevardul Unirii, unde traficul auto va fi restricționat pentru confortul tău
 3. Oră de oră, minut cu minut, poți trăi aceasta experiență alături de piloții de drift, pasionații de tuning și întreaga comunitate moto alături de cei de la Slowriders, Cristian Hrubaru și Gina Pistol în calitate de MC – la SALONUL AUTO-MOTO.
 4. Sâmbătă, 6 mai, programul începe de la orele 10.00 cu DRIFT – Demo & Training, precum și DRIFT GAMES, la care se vor alinia cei aproape 40 de piloți din țară și din Europa.
 5. La 11.00 primești în Happy Hour  înghetață tailandeză din partea casei și e foarte bună!
 6. La orele 12.00 rezervați-vă momente pline de suspans pentru demonstrația celebrului CAMARO by HELL ENERGY.
 7. Motocicliști din întreaga țară, aproape 1000 de motoare, uniți-vă! La orele 14.00 începe PARADA MOTO ce va este 100% dedicată de SLOWRIDERS RC și Cristian Hrubaru.
 8. Imediat după incolonarea în PARADA, Salonul Auto-Moto vă oferă încă un moment epic: SHOW – BURN OUT – CU PILOTII DIN DRIFT GRAND PRIX. Se vor alinia în fața voastră toți piloții zonei de drift ți vă vor saluta așa cum numai ei știu să o facă. Antrenamentele și demonstrațiile zonei de DRIFT, precum și DRIFT GAMES continuă, la fel și spectacolul oferit de către toți posesorii de mașini tunate din toate cluburile de tuning.
 9. Rămâneți aproape, pentru că vom anunța mai multe intervale orare în care accesul la ZONA DE SIMULATOARE vă este oferit gratuit
 10. La 15.00 Happy Hour, cocktailuri free pentru toată lumea și Bartending Show;
 11. LA 15.30 toți domnii sunt invitați voluntar să urmarească CONCURSUL de TRICOURI UDE by Kimicar, iar voluntarii vor primi puști cu apa pentru a da o mână de ajutor. Be there 😉
 12. Jurizarea Campionatului Național de Kendama are invitat un specialist venit tocmai din Ungaria – Gera Izsak (Kendama Pro-Player), precum și profesioniștii juggler.ro care vin inclusiv cu PREMII, pe lângă cele oferite de organizator: hoverboard, ochelari realitatea virtuală și smartwatch.
 13. Pentru motocicliști SALONUL AUTO-MOTO oferă bere din partea casei împreuna cu cei de la Bergenbier și îi invită să participe în zona SLOWRIDERS RC la un CONCURS DE BAUT BERE.
 14. Spre seara, vă pregătim DRIFT GRAND PRIX – sesiune de calificări, momentul în sine este atracția zilei, asta e clar!
 15. TUNING AFTER PARTY FAST &FURIOUS ca la Londra acolo unde amfitrion a fost VIN DIESEL, – petrecere cu spumă, Jacuzzi, DJ și fete foooooarte frumoase 😉 pentru că sâmbătă seara e luuungă în Piața Constituției și pentru ca vom reproduce pentru tine atmosfera incendiară Fast&Furious;

 

Duminică, 7 mai, începem dimineața devreme cu la fel de muuuulte atracții:

 

Data Ora SHOW
7-May 10:00 DRIFT GRAND PRIX  – Demo & Training
7-May 11:00  DRIFT GRAND PRIX  – DRIFT GAMES + Demo & Training
7-May 12:00 Show CAMARO by HELL ENERGY
7-May 12:30 HAPPY HOUR ÎNGHEȚATĂ TAILANDEZĂ
7-May 13:00  DRIFT GRAND PRIX  – BATTLE DEBUTANȚI
7-Mai 13:30 HAPPY HOUR SIMULATOARE – acces gratuit pentru vizitatori
7-May 14:00  DRIFT GRAND PRIX  – DRIFT GAMES + Demo & Training
7-May 14:30 Show CAMARO by HELL ENERGY
7-May 14:45 CONCURS DE TRICOURI UDE BY KIMICAR – voluntaripot udă fetele 😉
7-May 15:00 DRIFT GRAND PRIX  – BATTLE
7-May 15:30  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KENDAMA – etapa finală
7-May 17:00 DIRFT – DECERNARE PREMII
7-May 18:00 TUNING – DECERNARE PREMII

 

Vă mulțumim și VĂ AȘTEPTĂM, 3-7 mai, PIAȚA CONSTITUȚIEI!

 

 

Adaugati comentariu