55 modele Iveco la Universal Expo din Milano

La ediția de anul acesta a evenimentului Universal Expo din Milano, Iveco este prezent cu 55 de vehicule, unele dintre ele având chiar un rol activ, și nu doar de exponat. 

Curățenia stradală din centrul orașului Milano și din jurul zonei de expoziție este realizată de 18 utilaje ce au la bază modelul Iveco Eurocargo, vehicului din gama medie a producătorului. Mașinile folosesc motorul Tector 5 de 210 cai putere care întrunește standardele de emisii Euro 6.

Din aceeași gamă fac parte și două mașini ce colectează reziduurile, echipate de această dată cu motorul Tector 5 în versiunea de 190 de cai putere.

Pe lângă acestea, există și 14 vehicule Stralis Hi-Street din gama de utilaje grele a producătorului echipate cu semi-remorci detașabile și motoare Cursor 9 cu 310 cai putere și normă de poluare Euro 6. Tot din gama de vehicule grele există două Stralis Hi-Street CNG propulsate de motoare Cursor 8 cu 330 de cai putere ce funcționează cu GPL.

În cele din urmă, reziduurile menajere sunt colectate de două vehicule 12 Daily CNG echipate cu compactor. Alte trei vehicule din gama Daily prezente la Universal Expo sunt echipate cu prelată pentru a putea căra obiecte voluminoase, în timp ce patru vehicule din aceeași gamă sunt dotate pentru a putea răspunde situațiilor de urgență care ar putea apărea.

Prezența Iveco la Universal Expo 2015 este completată de două Daily Minibus și șapte autobuze de oraș Urbanway, toate alimentate cu GPL. Cele șapte autobuze sunt singurele care au dreptul de a circula în interiorul spațiului de expoziție, oferind servicii de transport intern vizitatorilor. Lungi de 12 metri, autobuzele folosesc o versiune de 290 CP a motorului Cursor 8 CNG și pot transporta până la 97 de pasageri, dintre care 22 pe scaune. Microbuzele Daily Minibus au 19 locuri pe scaune și sunt și ele folosite tot pentru transportul vizitatorilo în cadul expoziției.

Adaugati comentariu