Mitsubishi e-Volution: Urmașul legendei sport e un SUV

Legendara siglă Evolution se întoarce. Urmașul liniei de modele sportive va fi, însă, un SUV, prefigurat de conceptul electric e-Evolution pe care Mitsubishi îl va prezenta la Tokyo Motor Show.

Compania japoneză a publicat mai multe informații și o pereche de imagini teaser despre conceptul său futurist, care va previzualiza un „Crossover electric de înaltă performanță” care „combină cele mai bune tehnologii Mitsubishi Motors cu flexibilitatea SUV-urilor”.

Conceptul va folosi trei motoare electrice, unul montat pe axa din față și celelalte două în spate, care împreună cu funcția de distribuție activă a cuplului electronică Active Yaw Control promite un puternic caracter sportiv.

Potrivit lui Mitsubishi, studiul e-Evolution va avea un sistem de inteligență artificială, care poate citi schimbările în condițiile rutiere și de trafic, precum și intențiile șoferului, coordonând perfect acești parametri cu performanțele vehiculului. Sistemul AI va instrui, de asemenea, persoana din spatele volanului pentru a fi un conducător mai bun prin dialogul vocal și prin informațiile afișate pe instrumentele de bord.

Noul concept Mitsubishi e-Evolution va debuta la Salonul Auto de la Tokyo, pe 25 octombrie, alături de SUV-ul coupe Eclipse Cross, care își va sărbători premiera japoneză.

evolution

Adaugati comentariu