Karlmann King Stealth: SUV gigant Made in China

La Salonul Auto de la Dubai, tunerul chinez Karlmann King a prezentat SUV-ul său Stealth. SUV-ul gigant se bazează pe tehnologie Ford și este animat de un V10 cu 370 CP.

Dacă doriți să vedeți mașini care sunt la prima vedere relativ lipsite de sens, dar exorbitant de costisitoare, Dubai este o adresă bună. Dubai Motor Show este locul unde in noiembrie asemenea vehicule strălucesc în lumina reflectoarelor.

Anul acesta, rege este Karlmann King Stealth, creație a companiei chineze IAT și definiția pură a expresiei bling-bling. Mega-SUV-ul are la bază pick-up-ul american Ford F-450, de la care preia platforma cu șasiu separat. În plus, chinezii au montat suplimentar o suspensie cu perne de aer, care ar trebui să ofere un anumit grad de confort, în ciuda axelor rigide arhaice.

karlmann-king (7)

Sub capotă se află un V10 de 6,8 litri cu o putere de 367 CP, absolut necesară, deoarece monstrul (5,99 metri lungime și 2,48 metri lățime și înălțime) nu este totuși ușor. În versiunea standard, regele Karlmann cântărește 4,5 tone, în timp ce versiunea cu ranforsări de blindaj suplimentare are aproximativ 6,5 tone.

Ca de obicei pentru clientela vizată, interiorul a fost proiectat foarte extravagant, cu nuanțe și forme baroc ornamente de aur. Proprietarul poate controla funcțiile esențiale de pe bancheta din spate prin intermediul aplicației de pe un telefon mobil, inclusiv dotări precum aerul condiționat, iluminatul interior, frigiderul și aparatul de cafea.

Există chiar și televiziune prin satelit, o consolă de jocuri și un sistem de sunet puternic. Cu toate acestea, regele Karmann nu este foarte rapid pe drum, viteza maximă fiind de 140 km / h. Și cât costă distracția? 1,6 milioane de euro, fără opțiuni.

karlmann-king (3)

Adaugati comentariu