600 orașe din întreaga lume și 90.000 de rideri – DGR

The Distinguished Gentleman’s Ride Bucharest (DGR), eventul global caritabil care reprezintă lupta împotriva bolilor masculine, s-a desfășurat pe 24 septembrie pentru a treia oara în Capitală.

Plimbarea a decurs concomitent în peste 600 de orașe din întreaga lume. Au participat peste 90.000 de rideri și s-a reușit strângerea a aproape 5 milioane de dolari – sumă targetată pentru anul acesta. Donațiile se mai pot face până pe data de 8 octombrie și sunt adresate luptei împotriva cancerului de prostată și a bolilor mintale. Cu ocazia DGR se dorește conștientizarea acestor boli și prevenirea lor printr-un îndemn la consultații medicale periodice. Sunt boli conexe iar rata de creștere este îngrijoratoare – 3 din 4 sinucigași sunt bărbați, 510.000 de bărbați se sinucid zilnic la nivel global – mai exact 1 persoana/ minut.

Cu ocazia acestei plimbării se vrea și schimbarea în bine a percepției negative asupra motocicliștilor, iar faptul că un “ride” ca acesta se derulează de fiecare dată într-un mod elegant, responsabil și de bun simț face să fie apreciat de către public, participanți în trafic, Poliție, etc.

Citeste continuarea pe MotorXpert.rohttps://motorxpert.ro/600-orase-din-intreaga-lume-si-90-000-de-rideri-dgr/

Adaugati comentariu