7 cadouri de Valentine’s Day pe care orice femeie și le dorește

Bărbații care vor să cucerească o femeie trebuie să uite de celebra ciocolată în formă de inimioară și de trandafiri. Doamnele și domnișoare își doresc ceva mai special, vor creativitate, dar și pragmatism în același timp. Deci, aviz bărbaților, fiți practici și inventivi! Sau inspirați-vă de aici.

Valentine’s Day este sărbătoarea îndrăgostiţilor, pe care românii au adoptat-o cu brațele deschise. Deși avem propria sărbătoare a iubirii, 14 februarie este un alt pretext să petreci o zi specială alături de persoana iubită.

O seară romantică la hotel

Aici ideea este strict pentru acele cupluri care sunt împreună de ani buni, poate chiar au și copii. În acest caz, femeia va fi foarte încântată să vadă că iubitul a găsit pe cineva de încredere care să se ocupe de cei mici, în timp ce ei se pot bucura de câteva ore doar ale lor.

O vacanță surpriză

Acesta este un cadou perfect pentru acele persoane care au programul bine stabilit și transparent, deci iubitul nu riscă să rămână cu biletele de avion în mână, în timp ce ea îl anunță că fix în perioada aceea este posibil să aibă o ședință.  Cel mai bine ar fi să știe din timp că s-au făcut planuri pentru acele zile: ar putea fi păcălită că vin niște prieteni în vizită.

Citeste mai departe

Adaugati comentariu