9 milioane de motive de sarbatoare pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale

9.000.000 de autovehicule comerciale ușoare au părăsit banda de producție din luna martie 1956, un motiv foarte bun de sărbătoare printre angajații fabricii. Familiile și priietenii celor 12.000 de angajați au celebrat cum se cuvine, marcând momentul jubiliar.

“Noua milioane de autovehicule comerciale ușoare – aceasta inseamnă de nouă milioane de ori calitatea din Hanovra. Cele nouă milioane de vehicule puse una după alta ar ajunge pentru a înconjura pământul, formând o linie de 40.000 km” a explicat Dr. Eckhard Scholz, reprezentantul Consiliului Director al Volkswagen Autovehicule Comerciale, în discursul său de deschidere.

Fabrica a găzduit numeroase activități și atracții pentru toate vârstele, atât în interior cât și afară. De la presă până la locația de montare a Amarok-ului, de la vopsitorie până la turnătorie, peste tot au fost organizate surprize pentru oaspeții dornici de petrecere.

Oferta culinară nu a fost mai prejos. Peste 60 de stații de Catering puse la punct special pentru acest eveniment, pe lângă cantinele “casei”, care au fost deschise toată ziua. Bine-înțeles ca nu putea lipsi ingredientul cheie: Volkswagen Currywurst.

Adaugati comentariu