Kia are oferte atractive prin programul Rabla

Kia a pornit de aproape un deceniu o puternică ofensivă europeană transformându-se într-una dintre cele mai importante mărci din industrie.  Mulțumită garanției de 7 ani și a modelelor atractive, a reușit să-și facă un loc pe piața europeană și în inimile clienților din toată lumea. Importatorul mărcii s-a pregătit pentru iar acum Kia are oferte atractive prin programul Rabla. Mai mult, pe lângă reducerile acordate conform procedurii, a reușit să mai scadă alte câteva sute (sau chiar peste 2.000) de euro în avantajul clientului.

 

Kia Rio PE 1,4 GSL 6MT

Unul dintre modelele cele mai avantajoase din punct de vedere financiar din gama Kia este modelul Rio. Acesta este propus pieței cu patru variante de motorizare: de 1,2 sau 1,4 litri cu benzină sau de 1,1 respectiv 1,4 litri turbodiesel. Cele care au motoare cu aprindere prin compresie beneficiază de o reducere suplimentară a prețului prin Eco-bonusul special acordat vehiculelor ce au emisii de CO2 mai mici de 100 gr/km. Rio, prin programul Rabla, pornește de la prețul de 9.008 euro (versiunea cu benzină) în vreme ce turbodiesel-ul de 1,1 litri este disponibil de la 10.292 euro. Ca dotări amintim de sistemul de protecție cu 6 airbag-uri, ESP-ul cu sistem de asistență la plecarea în rampă precum și instalația audio cu radio-CD și USB.

Bonus Rabla 6.500 lei

Bonus Kia Romauto 650 euro

Preţ final Kia Rio PE 1,4 GSL: 9.008 euro

Kia cee’d PE 1,4 GSL 6MT

Gama compactei Kia, modelul cee’d, vine cu o bogată ofertă ce cuprinde trei motoare cu benzină și două turbodiesel. Marea surpriză vine de la numărul mare de vehicule ofertate și cu discount important. Pe lângă reducerea oferită de programul Rabla, importatorul mai scade prețul astfel încăt la final clientul să iasă cu un avantaj de aproape 4000 de euro din prețul inițial al mașinii. Pentru unele versiuni, această sumă echivalează cu un discount de peste 35%!

Exemplificăm versiunea de pornire, cu motorul de 1,4 litri benzină și 100 CP. Ca și dotări, cee’d oferă încă din echiparea de bază tot ce aveți cu adevărat nevoie, de la închiderea centralizată și aerul condiționat, la instalația audio cu CD, USB și port de i-Pod.

Bonus Rabla 6500 lei

Bonus Kia Romauto

2.510 euro

Preț final Kia cee’d PE 1.4 GSL 10.903 euro

Kia Sportage

Renumitul SUV al celor de la Kia a reușit să ajungă să joace în liga „celor mari” fiind deja un model de trend, din ce în ce mai vizibil pe stradă. Pentru Sportage a fost făcută o ofertă specială doar versiunilor cu motorizare 1.6 GDI și 1,6 T-GDI. Pentru celelalte motorizări (1,7 DSL și 2.0 DSL) se aplică doar reducerea de 1450 de euro față de prețul de listă. Pentru cele aflate în promoție reducerea ajunge până la 2775 euro! Exemplificăm modelul de bază, care costă sub 15.000 Euro și un model mai bine dotat, cu 4×4 și cutie de viteze automată. Trebuie precizat că Sportage vine dotat cu aer condiționat, șase airbag-uri, jante de aliaj și computer de bord și altele.

Bonus Kia Romauto 865 euro

Bonus Rabla 6.500 lei

Preț final Kia Sportage GDI: 14.999 euro

Kia Sportage T-GDI 4×4 7DCT

Bonus Kia Romauto 1.331 euro

Bonus Rabla 6.500 lei

Preț final Kia Sportage T-GDI 4×4 7DCT: 23.853 euro

3 thoughts on “Kia are oferte atractive prin programul Rabla”

  1. Oferte bune dar din păcate publicul dorește motorizări diesel la aceste SUV-uri. Ori la acestea oferta zero

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top