CUM AFLI dacă o maşină are kilometrajul dat inapoi

mașini rulate samsarii de mașini

Cum afli dacă mașina pe vrei să o cumperi are kilometrajul dat inapoi sau real? Întrebarea ce macină nervii clienților de vehicule second-hand poate avea, în sfârșit, un răspuns grație unui site auto specializat în istoricul mașinilor.

Numele portalului este InspectorAuto.ro, acesta oferind pe lângă informațiile uzuale o nouă componentă foarte importantă în rapoartele despre autovehiculele second hand: verificarea kilometrajului.

Site folosește o bază de date imensă ce include peste şase milioane de autoturisme, cu istoric de kilometri începând din 2007 încoace şi provenite din ţări precum Olanda, Belgia, Germania, Franţa şi Italia. Verificarea mașinii se face prin introducerea numărului de identificare sau VIN. Aici poţi găsi un exemplu de raport.

Comparativ cu serviciile similare ce afișează exclusiv informaţiile despre kilometraj declarate de vânzători în anunţuri, fie ei de bună sau de rea credință, kilometrii raportați de portalul InspectorAuto.ro agregă datele consemnate în diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, mult mai greu de falsificat.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top