SsangYong LIV-2 Concept anunță un nou Rexton

SsangYong va prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Paris. Intitulat LIV-2 Concept, acesta prefigurează viitorul SUV de clasă mare al mărcii.

Deși inițial se credea că brandul coreean aflat sub patronajul indian al gigantului industrial Mahindra va prezenta la expoziția pariziană noua generație Rexton, se pare că SsangYong a preferat să continue campania de teasing cu un alt prototip ce evocă liniile acestuia.

Designul conceptului pregătit pentru Salonul de la Paris este, însă, mai aproape ca oricând de aspectul versiunii finale de serie a noului Rexton, așteptat pe piață în 2017.

LIV este un acronim pentru Limited Interface Vehicle, denumire aleasă pentru a ilustra caracterul de mașină conectată a prototipului SsangYong, înzestrat cu cele mai noi tehnologii multimedia și, bineînțeles, conexiune la internet de mare viteză.

Interesant este că SsangYong anunță că a pregătit pentru conceptul LIV-2 nu una, ci două motorizări, un diesel de 2,2 litri și un turbo de 2 litri, alimentat cu benzină, ceea ce ne trimite deja cu gândul la o gamă similară pentru modelul Rexton de serie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top