Panoul care l-a ucis pe tânărul de 24 de ani în mașină la Timișoara fusese renovat cu 56.000 de euro

Timisoara Vlad Baici (2)

Furtuna care a lovit vestul țării a ucis opt persoane, printre care un tânăr de 24 de ani aflat în mașină. Vlad Baici trăsese pe dreapta pentru a aștepta condiții mai bune de drum, în momentul în care poarta de la intrarea în municipiul Timișoara s-a prăbușit peste mașina sa și l-a ucis.

Primăria reparase suportul cu mesajul “Bine ați venit în Timișoara” în anul 2015, iar investiția s-a ridicat atunci la 56.000 de euro. Structura grea a fost luată de vântul care a bătut cu peste 90 km/h și a căzut peste mașina tânărului. La bază, structura avea un stâlp din beton armat, cu o lățime de 120/40 cm, iar deasupra acestuia era beton aparent, un compozit care arată ca betonul, dar este mai ușor și mai flexibil. În partea superioară, se afla o placă din fibrociment. Tânărul nu a avut nicio șansă în fața construcției prăbușite.

Timisoara Vlad Baici (1)
Sursă foto: Facebook

AȘA ARĂTA MAȘINA LUI VLAD BAICI DUPĂ CE A FOST STRIVITĂ DE POARTA DE LA INTRAREA ÎN TIMIȘOARA!

Lucrarea aflată pe șosea la intrarea dinspre Lujoj fusese încredințată, în 2015, firmei Stareto S.R.L., fără a avea loc o licitație publică. Stareto S.R.L. a distrus parțial structura veche și a consolidat consolele verticale, dar și grinda metalică orizontală care susținea mesajul. Firma în cauză a efectuat mai multe lucrări în Timișoara, printre care modernizarea Săli de Consiliu a Primăriei, dar și a Clinicii de Oftalmologie a Spitalului Muncipal.

News.ro anunță că lucrarea a costat 56.000 de euro (200.000 de lei fără TVA), dintre care aproximativ 4.500 de euro a reprezentat o sponsorizare din partea Primăriei Timișoara.

Timisoara Vlad Baici (3)
Sursă foto: Facebook

Tânărul care și-a pierdut viața în mașină avea 24 de ani și era student la Medicină Dentară în anul șase. Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Alte șapte persoane și-au găsit sfârșitul în timpul furtunii care a lovit duminică după-amiaza vestul țării.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top