A apărut numărul 111 al revistei AutoExpert

Numărul de februarie conține o secțiune specială intitulată “Ghidul cumpărătorului de autoturisme”: cele mai vândute automobile din România în 2010 (pe segmente) împreună cu date tehnice și un verdict scurt extras din testele efectuate de revista AutoExpert. Alte subiecte abordate în nr. 111: noul VW Jetta, noul Audi A6 și teste efectuate în România cu Nissan Juke, MINI Countryman, Toyota Auris HSD, Renault Megane RS și multe altele.

“Aș vrea să depășesc pe linia de tramvai coloana oprită la semafor și să forțez intrarea în dreapta înaintea refugiului pentru pietoni, așa cum fac mulți taximetriști?

Aș vrea să blochez banda de luat la dreapta, cu verde intermitent, chiar dacă eu merg înainte și am roșu, așa cum fac mulți taximetriști?

Aș vrea să o iau pe contrasens, așa cum fac mulți taximetriști?

Aș vrea… așa cum fac mulți taximetriști?

Oare atât de mult m-a marcat atitudinea unei minorități din traficul bucureștean, încât sunt pe cale s-o invidiez? Vreau să cred că nu și că mitocănia auto nu este molipsitoare. Dar pentru asta avem nevoie de ajutor.

În primul rând, avem nevoie de educație, care să plece de la principiul ”ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” și care să le explice acestor troglodiți cu permis auto implicațiile acțiunilor prezentate mai sus. Iar această educație ar trebui să plece de la managerii companiilor de taximetre și, de ce nu, de la majoritatea taximetriștilor, pentru care am toată stima și care pot fi modele de comportament în orice situație. Sigur, aveți dreptul să treceți cu nepăsare peste atitudinea colegilor dumneavoastră, care ne sfidează și ne agasează la fiecare pas. Dar trebuie să vă gândiți că tot ei afectează imaginea întregii caste a taximetriștilor și nu cred că este firesc să fiți puși în aceeași oală cu unii de care vă este rușine.”

Fragment din Editorial AutoExpert 110 decembrie-ianuarie

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top