A apărut numărul de noiembrie al AutoExpert!

Cel mai nou număr AutoExpert vine la pachet cu o surpriză: pe lângă lansările internaționale/teste și articole utile cu care ne-am obișnuit cititorii numărul 109 include și un supliment 4×4. Află cum s-a descurcat Duster în prima competiție de off-road extrem în care a participat, dar și prezentari cu cele mai noi modele 4×4 de pe piața din România.

Vise pe autostradă

La scurt timp după spargerea fostei Yugoslavia, în toamna anului 1996, participarea la un test în Italia m-a condus pe un drum pe care, la acea vreme, puțini aveau îndrăzneala să-l parcurgă. Este vorba despre traseul Trieste – Ljubliana – Zagreb – Belgrad – Porțile de Fier, mulți kilometri fiind exact pe granița nou createi Bosnia, unde lucrurile erau departe de a fi așezate.

Prima mare surpriză a fost o bună parte din traseul de pe teritoriul Sloveniei, unde a trebuit să plătim taxe de autostradă.  Sigur, la prima vedere totul pare cât se poate de firesc, doar că majoritatea kilometrilor au fost parcurși pe drumuri naționale, paralele cu un uriaș șantier. În plus, parcă să ne facă în ciudă, din loc în loc erau panouri prin care ni se mulțumea pentru contribuția la construcția viitoarei autostrăzi, ceva în genul faimoaselor „Aici sunt banii dumneavoastră“, plantate de fostul ministru al transporturilor, Traian Băsescu. Firesc, ne-am simțit păcăliți și orice om normal ar fi gândit așa.

– Fragment din Editorial AutoExpert 109 Noiembrie – 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top