Trafic TV, prima televiziune dedicată informaţiilor din trafic

Trafic TV, prima televiziune din România închinată informațiilor din traficul rutier, oferite în timp real, a primit licență de difuzare de la CNA (Consiliul Național al Audiovizualului).

Noul post va începe să emită din data de 1 mai 2017. Acesta este administrat de societatea Telestore SRL și este primul canal de acest tip din țara noastră.

Conform documentației depuse la CNA în vederea aprobării licenței de difuzare, noul post Trafic TV este o televiziune „de ştiri în direct despre o lume permanent în mişcare, o televiziune de utilitate publică, de informare rapidă, profesionistă şi exactă asupra situaţiei de moment, dar şi a evoluţiei ulterioare a evenimentelor din fiecare judeţ, dar şi din întreaga lume, în domeniul transportului, 24 de ore din 24”.

Astfel, Trafic TV va difuza exclusiv știri și informații de ultimă oră despre traficul rutier intern şi internaţional, acoperind inclusiv domeniile conexe transportului convențional: turism, asigurări, industria de maşini, de carburanţi, de uleiuri, de pneuri şi accesorii auto, construcţii de infrastructură rutieră, feroviară.

Adaugati comentariu