A apărut primul teaser pentru conceptul BMW iNEXT

BMW iNEXT

Proiectul BMW iNEXT începe să se concretizeze. BMW a lansat primul teaser pentru viitorul model său model electric. Așteptăm conceptul anul acesta și versiunea de serie în 2021.

Mașina promite să integreze tot ce înseamnă inovație într-un vehicul pentru drumurile publice. BMW va asigura mașinii o propulsie electrică de ultimă oră, ce i-ar garanta o autonomie impresionantă, de aproximativ 700 de kilometric. Capacitatea de a rula semi-autonom, sisteme avansate de siguranță și cele mai recente tehnologii multimedia se vor regăsi la bord.

Nu dezvăluie mult teaser-ul publicat de BMW, dar putem ghici că design-ul este inspirat de Vision Next 100, un studiu de design cu o imagine futuristă, pentru care BMW plănuiește o versiune de serie încă de acum 2 ani. Acoperișul pare însă să se prelungească printr-un hayon, ceea ce sugerează că avem de-a face cu o carosrie tip sedan sau poate chiar un coupe, având în vedere pavilionul redus, mai degrabă decât cu una tip hatchback sau crossover.

Conceptul va fi prezentat anul acesta, cel mai probabil în toamnă, la Salonul Auto de la Paris. Versiunea de serie va intra în producție trei ani mai târziu, la uzina Dingolfing din Germania. Este cel mai mare centru de producție al bavarezilor, care construiesc acolo modelele Seria 3, Seria 5, Seria 6 și Seria 7, dar și i3 și i8. Tot acolo se asamblează caroseriile Rolls-Royce.

Adaugati comentariu