A dat lovitura! Elon Musk a cucerit-o pe una dintre cele mai frumoase femei din lume!

Angelina Jolie Elon Musk

Miliardarul Elon Musk are tot ce își poate dori un bărbat. O companie auto, Tesla, o companie constructoare de navete spațiale, SpaceX, o companie care oferă soluții de infrastructură, The Boring Company. Și acum o are și pe una dintre cele mai frumoase femei din lume. Tabloidele de peste Ocean anunță idila lui Elon Musk cu Angelina Jolie.

O bloggeriță din Statele Unite, citată de tabloide, susține că cei doi sunt împreună, dar își ascund relația. Angelina Jolie și Elon Musk ar fi petrecut un weekend romantic împreună, în luna octombrie a anului trecut, în Las Vegas, fără să iasă la rampă. Cei doi au ajuns separat în orașul jocurilor de noroc și au plecat în direcții diferite.

UITE CUM A ÎNCERCAT BRAD PITT SĂ SE ÎMPACE CU ANGELINA JOLIE!

Elon Musk a avut o relație pasageră și cu fosta soție a lui Johny Depp, Amber Heard, în vârstă de 31 de ani, dar omul de afaceri a ales să pună capăt relației. Povestea lor de dragoste debutase la scurt timp după ce Musk divorțase de o altă actriță, britanica Talulah Riley. Relația lor a fost una furtunoasă, ca producția modelelor Tesla, s-au amuzat paparazzi din Statele Unite. Elon și Talulah s-au căsătorit și au divorțat de două ori.

Averea lui Elon Musk este estimată la 20 de miliarde de dolari. Angelina Jolie valorează, conform celor mai recente statistici, 160 de milioane de dolari.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top